Politica de confidențialitate

Informare conformitate GDPR

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare ‘Informare’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare ‘Regulament’)

ALESYS S.R.L., avand punct de lucru la adresa Strada Principatele Unite Nr. 64, Sector 4, București, inregistrata la registrul Comertului sub nr. J40/17114/1992, cod de identificare fiscala RO4679096, denumita in continuare OPERATOR, reprezentată legal de domnul Arfire Laurențiu în funcția de Administrator.

ALESYS S.R.L., in calitate de administrator al acestui site *(denumit in continuare ‘Site’), anume www.alesys.ro , va aduce la cunostinta urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site, operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Date identificare reprezentant client / potential beneficiar : Nume Complet , Adresa de email, Telefon;
 2. Alte informatii : ‘Mesaj’.

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar) pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor realizate telefonic, prin email sau chiar la punctul de lucru mentionat pe site.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a:

 1. Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor/produselor oferite de Operator;
 2. Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale;
 3. Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;
 4. Realiza si trimite beneficiarului un deviz estimativ pentru lucrarea dorita;
 5. Stabili relatii contractuale cu parteneri si colaboratori;
 6. Măsura și îmbunătăți rezultatele campaniilor de marketing și promovare;
 7. Indeplini obligatii legale, daca acestea exista, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, stergere.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

 1. Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art Art.1.1. conform scopurilor de la 2.2. Literele A – E din prezenta informare;
 2. Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor de la Art. 2.2. Litera G din prezenta Informare;
 3. Art. 6. Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor de la Art. 2.2. Litera F din prezenta Informare;

Art. 3.2. Consimțământul acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform Art. 3.1. Lit. C poate fi retras oricând printr-un email trimis pe adresa office[at]alesys.ro sau scriindu-ne pe adresa punctului de lucru.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati, fara sa va fie cerut acordul, este in cazul indeplinirii unor obligatii legale. Acestea vor fi furnizate numai la cererea autoritatilor/institutiilor competente si automat numai in cazul in care legea ne obliga expres in acest sens.

Art. 4.3. Prin exceptie de la Art. 4.1. si 4.2., desi nu sunt prelucrate prin intermediul site-ului, datele cu caracter personal ce tin de adresa de livrare a produselor și executarea montajului ori a altor servicii contractate vor fi, in rare ocazii, puse la dispozitia partenerilor contractuali ori personalului angajat pentru indeplinirea obligatiilor asumate, cu informarea dumneavoastra prealabila.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1 din prezenta Informare, confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor/produselor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 5.2. De asemenea, prin trimiterea informatiilor solicitate in formular, confirmati faptul ca aveti varsta de 16 ani. In caz contrar, va rugam sa luati legatura cu parintele sau reprezentantul legal.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea, stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

Pentru a va exercita drepturile prezentate mai sus, sau pentru orice intrebari ati avea in legatura cu datele cu caracter personal pe care este posibil sa le prelucram in ceea ce va priveste, va rugam sa ne contactati in scris pe adresa trecuta in sectiunea contact sau prin intermediul postei electronice.

WhatsApp

Trimite un mesaj