Calitate Germana – marca Tesa

Tel: 0722.659.049 | Fax: 021.335.01.68 E-mail: office@bandaadeziva.ro

Powerstrips Tesa®

powerstrips-tesa-5[1]

Powerstrips

De la an la, tendintele si pretentiile noastre pentru confort difera. Pentru a tine pasul fara prea mari eforturi, tesa® iti ofera solutia-cheie – Powerstrips®. Cu Powerstrips®, posterele din camera copilului, tabelele cu bilanturi din sala de conferinte si carligele din baie vor fi fixate usor si sigur, fara unelte, suruburi sau cuie. Si pentru a le scoate? Doar trageti panglica Powerstrip de ureche, paralel cu suportul – si panglica Powerstrip isi pierde forta adeziva. Produsul poate fi indepartat fara sa lase orice reziduu adeziv si fara sa deterioreze suprafata.

Sortimentul tesa Powerstrips® ofera o varietate de sisteme dublu adezive de fixare pentru prinderi sigure pe aproape toate suprafetele. Linia de produse include benzile tesa Powerstrips® pentru fixarea obiectelor usoare sau respectiv grele, pentru imaginea dvs. preferata si pentru ornamente discrete. O selectie cuprinzatoare de carlige si suporturi cu carlige rotunjesc linia de produse oferite.

 

Carligele tesa Powerstrips® combina prindera puternica cu designul excelent. In 2005, modelul “Small Round” si cuierul cu carlige a castigat premiul de design IF Design Award iar carligele de metal au primit premiul Red Dot Design Award 2005 si premiul international International Design Award de la Baden-Württemberg.