Calitate Germana – marca Tesa

Tel: 0722.659.049 | Fax: 021.335.01.68 E-mail: office@bandaadeziva.ro

Banda adeziva cu suport din hartie

Banda adeziva simpla - suport din hartie

Banda adeziva tesa® cu suport din hartie

Banda adeziva tesa® cu suport din hartie este o banda de mascare din hartie fin creponata, extrem de elastica si flexibila pentru procese de vopsire. Gradul sau de lipire este excelent.
Banda este rezistenta la sablarea umeda si aderenta sporita a chiturilor sau vopselurilor (bazate pe apa sau solventi) la partea fara adeziv evita orice fel de descuamare.
Chiar si dupa uscarea in cuptor cu temperaturi de pana la 140 °C, banda adeziva poate fi indepartata usor si fara reziduri.

Banda de mascare din hartie tesa®se poate aplica pe toate tipurile de vopseluri, iar adaptabilitatea sa permite aplicarea pe suprafete curbe, precum si pe linii drepte. Combinarea materialului de sustinere adaptabil cu adezivul excelent cu o formula speciala permite indepartarea usoara, fara reziduri, chiar si la 6 saptamani dupa aplicarea exterioara. Acest lucru permite multiple activitati intr-un singur pas de aplicare.

Intrebuintari:

  • Aceasta banda este potrivita majoritatii aplicatiilor de vopsire exterioara. Este potrivita aplicarii exterioare pe o gama larga de suprafete obisnuite si mai ales unde sunt necesare colturi vopsite clare, de mare precizie