Calitate Germana – marca Tesa

Tel: 0722.659.049 | Fax: 021.335.01.68 E-mail: office@bandaadeziva.ro

Banda adeziva antiderapanta Tesa®

banda-antiderapanta-tesa-1-300x211[1]

Banda adeziva antiderapanta tesa

Benzile antiderapante tesa, valabila in patru variante, asigura un sprijin ferm pentru picioare. Acestea sunt modul ideal de protectie si prevenire impotriva alunecarii pe suprafete cum sunt scarile exterioare si interioare, rampele, pardoselile de bucatarie si de baie, in rulote si trailere precum si in cadrul altor activitati si zone recreationale.

 

Anti Slip negru este protectia ideala pentrua preveni de la alunecari de teren si, prin urmare, ajuta la evitarea accidentelor in locuri de munca aferente. Foarte buna aderenta a produsului este potrivita pentru suprafete dificile, cum ar fi fabricile de etaje, zone industriale etc.  Adezivul puternic si durabil asigura un un nivel ridicat de anti-alunecare de pana la 1 – 2 ani in zonele normale de utilizare.

 

Anti Slip galbena si neagra reprezintaprotectia ideala pentru prevenirea patinarii si ca atare ajuta la evitarea accidentelor de munca. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita suprafetelor precum podelele fabricilor, zonele industriale etc. Suprafata adeziva robusta si rezistenta asigura un efect maxim anti alunecare timp de 1-2 ani in conditii de utilizare normala. Bezile Anti Slip se pot rupe cu mana si nu se contracteaza dupa aplicare.

 

Anti Slip transparenta reprezintaprotectia ideala pentru prevenirea patinarii si ca atare ajuta la evitarea accidentelor de munca. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita suprafetelor precum podelele fabricilor, zonele industriale etc. Suprafata adeziva robusta si rezistenta asigura un efect maxim anti alunecare timp de 1-2 ani in conditii de utilizare normala. Bezile Anti Slip se pot rupe cu mana si nu se contracteaza dupa aplicare.

 

Anti Slip fosforescent este adezivul idealpentru a proteja impotriva alunecarilor de teren. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita pentru suprafetele dificile. Mai mult, fiind o banda fosforescenta creeaza conditii de siguranta in umbra, sau chiar intuneric.