Calitate Germana – marca Tesa

Tel: 0722.659.049 | Fax: 021.335.01.68 E-mail: office@bandaadeziva.ro

Banda personalizata pentru delimitare si/sau avertizare

banda-adeziva-delimitare-avertizare-tesa-221x300[1]

Banda personalizata pentru delimitare si/sau avertizare

Fie că este vorba despre zone periculoase, indicatoare pentru direcţie, trotuare sau zone de parcare – cheia este un marcaj corect. In special în activitatea industrială şi în cea comercială, dar şi în aeroporturi, gări, centre comerciale şi campusuri sportive, inscripţiile vizibile clar sunt hotărâtoare pentru activităţile desfăşurate în siguranţă, securitate şi linişte.

Pentru aceste utilizări, este întotdeauna important ca aceste marcaje să fie rezistente şi rezistente la apă uşor de aplicat şi la nevoie uşor de îndepărtat – exact cum sunt noile benzi de marcaj de la tesa, pentru inscripţionare permanentă sau temporară.

Banda tesa® 4169 a fost dezvoltată special pentru inscripţionare de durată în condiţii competitive. Această bandă adezivă este rezistentă UV, rezistă chiar şi la cele mai severe solicitări mecanice şi este disponibilă într-o varietate de culori, incluzând şase culori bazate pe culorile RAL, sistemul de domeniu de culoare recomandat de UE pentru inscripţionare: negru, verde, alb, albastru, roşu şi galben.

tesa® 4169
Cât despre inscripţionarea de scurtă durată, rapidă, ca cea pentru marcarea conductelor de gaze sau marcarea zonele interzise ori pentru suprafeţe şi obiecte care nu sunt supuse unor solicitări mecanice severe, banda tesa® 60760 este alegerea corectă