Calitate Germana – marca Tesa

Tel: 0722.659.049 | Fax: 021.335.01.68 E-mail: office@bandaadeziva.ro

tesa® ACXplus – Solutii de fixare inteligenta pentru cerintele dumneavoastra

tesa® ACXplus este o noua categorie de benzi dublu adezive pentru fixare si este cea mai performanta linie de productie creata de tesa.

tesa® ACXplus este alcatuita dintr-un sistem acrilic de inalta performanta si este in principal caracterizata printr-o Forta de Fixare, o Dispersare a Stresului si o Rezistenta la Temperaturi si Intemperii.

Tehnologia noastra unica ACX este cea care ne permite crearea unor benzi cu miez acrilic cu proprietati extraordinare vasco-elastice – cheia performantei tipice a produselor tesa® ACXplus. Solutiile de fixare tesa® ACXplus pot depasi metodele traditionale de fixare cum ar fi fixarea cu suruburi, nituirea, lipirea cu solutii lichide sau sudarea – prin optimizarea proceselor  de productie si prin calitatea produselor clientilor nostrii.

tesa11tesa22

tesa33tesa44

 tesa® ACXplus – fixare inteligenta

tesa® ACXplus inseamna solutii inteligente de fixare. In comparatie cu metodele traditionale de fixare precum fixarea cu suruburi, nituirea, lipirea cu lichide sau sudarea, folosirea benzii tesa® ACXplus poate aduce imbunatatiri enorme in proces si design.

  • O distribuire mai buna a fortei
  • Fara slabiri mecanice ale subtraturilor
  • Fara timpi de uscare si post-procesare
  • Fara contaminari din cauza adezivului lichid